ПИРОГОВСКИ БЛАГИ ВЕСТИ След като представи проектокабинета на ГЕРБ по гащи

...
ПИРОГОВСКИ БЛАГИ ВЕСТИ След като представи проектокабинета на ГЕРБ по гащи
Коментари Харесай

Бойко Борисов излекува всички в "Пирогов"

ПИРОГОВСКИ БЛАГИ ВЕСТИ
След като показа проектокабинета на ГЕРБ по гащи и патерица в " Пирогов ", раненият Бойко Борисов за следващ път сподели, че не е кадърен да бездейства. 
Като отпрати по живо по крепко хората си да орат политическата равнища, министър председателят в оставка потегли по коридорите и стаите на лечебното заведение да се закача с бабите, сестрите, докторите и другите пациенти.
*** 
И чудесата запрепускали към него като дребни козлета-акробатчета. 
Всички заболели при допир с крайчеца на гащите му завчас се излекували от болежките си. Върху някои пациенти капнали капки кръв от раните на честния* му менискус. Те в същата секунда почувствали облекчение и берекет, а пространствата на лечебницата се изпълнили с неизречено благовоние. 
Внезапно се чул от небето и коридорите на " Пирогов " се изпълнили с вятър. Борисов бил осенен от Духа и почнал да приказва на всевъзможни езици, въпреки да не ги знае, както в деня на Петдесетница, разказана в Деянията на светите апостоли. Борисов изведнъж овладял наречията от  всего языка, иже под небесем (от всеки народ под небето). 
Медицинска сестра споделя, че видяла Борисов в дъното на коридора като някаква светлина в дъното на тунела. 
И той гръмко възкликнал: О, систър ъф мърси! О, туистед систер! Къде си бе, хъни ханъм! Камон, бейбе, старт май нърсинг! 
И той я накърмил от разстояние с млекоточивите си гърди - толкоз мощно било налягането в протеиновите му бомбички! 
После видял млада ромка, която излекувал с пичовско присвиване на очите и мощно прогърмял на нейния език:
Шукар стихии джип мангел!  (Хубавото момиче си желае джипката!) 
Заблудени коронавируси се носели на места, само че от наличието на Лечителя те падали мъртви по пода исе търкаляли в пъклен страдания. 
Един ковид, изключително злобен наследник на Дявола, се загърчил и се развикал:
" О, не мога да понеса светостта на този Бокочовек, желая да уморя някой виновник, толкоз доста пъкления ми труд в този момент отива по дяволите! "
А Борисов го изгледал като трагичен сопол и му заповядал:
" Скрий се в дън-земя при твоя татко Сатаната, мръсно гадно вредоносно безумно непоносимо творение! "
И вирусът се пръждосал с писък и скърцане на зъби, изчезвайки в Царичинската дупка. 
След като излекувал всички без себе си, Борисов произнесъл дребен монолог на Болката от нашите грехове, които той в безкрайното си състрадание не стопира да ни прости с вяра за изправление. 
Аз и моловете по тази причина ги отворих, с цел да могат майките да кърмят в приятна остановка, да усетят и те, че нашите ограничения са най-човеколюбиви! 
Не желая да съм неприятен оракул, само че България без мен бързо ще се трансформира в свято място, обхванато от низост на запустението!
Аз в този момент се отдръпвам, само че не тъй като съм изплашен или се опасявам от низвержение. Не! Оттеглям се, само за да не се възгордявам, аз не обичам почестите и славата, те ме уморяват и потискат. 
Но ме очаквайте скоро, доста скоро очаквайте идващото ми пришествие, когато ще се върна от къде-залеза, възседнал бяло магаре с конвой от черни джипки! "
И той пришпорил менискуса си, безчувствен към болките и ням за личните си стонове.
Това се случи в един от последните дни на Третия мандат на Борисов, популярност Нему нине и присно, и в безконечните епохи.  
_____
* На църковен език " почтен " значи и " популярен, прочут, плодороден ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР